Zakelijk

Portretschilderij laten maken

Uw bedrijf op een unieke manier meer kleur en identiteit geven. Door artistieke portretten in opdracht met een door u gekozen thema en/of beroemdheid creëert u een nieuwe en unieke merkbeleving. Portretten voor op uw website, een vip of board-room, bij de entree of in de wachtkamer, of voor een wall off fame. De mogelijkheden voor uw portretschilderijen zijn onbeperkt. Offerte aanvragen

Workshops

Voor uw bedrijfsuitje of onderdeel daarvan organiseer ik op maat een teken- of schilder workshop. Vaak hoor ik iemand zeggen “ik ben niet creatief”. Toch is iedereen creatief en iedereen kan tekenen. Het ontspannen gevoel dat het tekenen en schilderen geeft zou ik iedereen willen laten ervaren. En als u na een workshop zegt “dat was heerlijk en ontspannend” dan ben ik blij. Ook heeft het samen tekenen en schilderen een bindende werking. Er wordt makkelijk contact gemaakt en gelachen. Neem contact op

Thema of serie portretschilderijen

Kies een thema passend bij uw bedrijfscultuur. Enkele voorbeelden: wetenschappers, beroemde muzikanten, voetballers, (klassieke) filmsterren.

 

Of andere speciale personen voor uw bedrijfscultuur en geschiedenis. Bijvoorbeeld werknemers die iets voor uw bedrijf betekend hebben. Samen gaan wij op zoek binnen uw thema naar beeldmateriaal als uitgangspunt voor de artistieke portretten. Ook is het mogelijk dat u eigen fotomateriaal aanlevert. Neem contact op met mij om uw speciale wensen voor te leggen en door te spreken.

Portretschilderij professioneel printen portret laten maken

Reproducties van thema portretten of serie portretschilderijen

Het in uw opdracht gemaakte portret wordt gescand waardoor een digitaal beeld ontstaat met hoge resolutie, dat o.a. geschikt is voor reproducties op zowel klein als groot formaat. Denk bijvoorbeeld aan gebruik op uw website, voor andere marketing-doeleinden of als relatiegeschenk. De digitale print van uw portret is op vele manieren te re-produceren. Neem contact op

Portretschilderij in tekst en beeld

Voor uw bedrijf of als cadeau voor een medewerker of relatie. Een artistiek aquarel portret van een jubilaris of iemand die veel betekent, wordt met foto’s als uitgangspunt, eventueel door uzelf gekozen, exclusief gemaakt.  Als cadeau of voor een ‘wall of fame’ in uw bedrijf.

Ik werk samen met een tekstbureau dat levensverhalen van mensen documenteert. Een journalist neemt bij een portret in tekst en beeld een interview af. Dat kan een zaken biografie, een carrière verhaal, of een sfeerverslag van een jubileum-dag zijn. Maak een afspraak en kom langs om uw wensen te bespreken of bel. Stuur een aantal foto’s die u mooi vindt. Ik help u de juiste keuze te maken.

Portretschilderij in tekst en beeld

Reproducties beroemdheden en abstract werk

Van abstract werk kunnen gesigneerde reproducties en/of digitale beelden worden besteld. Ook is het mogelijk de reproductie op verschillende manieren te laten bewerken voor presentatie. Voorbeelden zijn een Passe Partout met aluminium lijst in glas, Acrylglas Fineart met Dibond en productie in Liquid Gloss. Neem contact op

Illustratie laten maken

In opdracht werk ik als illustrator voor uw bedrijf of uitgeverij als: illustrator portret, illustrator mode, illustrator make up, illustrator life style fashion en maak artistieke life style images voor uw reclame doeleinden in o.a. tijdschriften en kranten.

 

De door u aangeleverde foto’s zijn uitgangspunt voor een serie illustratieve tekeningen / schilderingen waaruit u kunt kiezen als reclame materiaal voor uw product.

 

U kunt mij als illustrator een opdracht geven voor een project van meerdere illustraties van een bepaald product of bijvoorbeeld om een illustratief portret te maken passend bij het door een journalist of tekstschrijver geschreven artikel in krant of tijdschrift. Het werk wordt gescand en zal, zo nodig, verder naar wens in Photoshop CS6 worden na bewerkt. De illustratieve schilderingen zijn een combinatie van tekenen en aquarelleren met de specifieke uitingsvorm van vloeien, granuleren, glaceren en juiste kleurcombinaties. De tekenstijl kenmerkt zich door het “eigen handschrift” in de lijnvoering.

 

Neem contact op met mij om uw speciale wensen voor te leggen en door te spreken.

Abstract kunstwerk laten maken

Een abstract kleurrijk kunstwerk voor uzelf, kantoor, filialen of als cadeau voor een ander. Origineel en reproductie voor wandversiering of andere toepassingen, op elk gewenst formaat.

Uw bedrijf en filialen een unieke uitstraling geven met voor u op maat gemaakte abstracte kunstwerken. Voor een indicatie van de door u gewenste stijl en kleur die aansluit bij uw bedrijfsuitstraling en sfeer, gaan we overleggen en kunt u indien gewenst sfeer-foto’s opsturen.

Neem contact op met mij om uw speciale wensen voor te leggen en door te spreken.

WordPress Image Lightbox Plugin