Workshops schilderen

De workshops zijn voor particulieren, bedrijven en families.

U kunt contact met mij opnemen voor een programma op maat voor uw bedrijf of familie. Hieronder leest u meer.

 

Vanaf heden verkrijgbaar workshop DVD van Gerard Hendriks in onze webshop.

Agenda

25 januari 2015 – Iedereen kan tekenen – Onderdeel van bedrijfsuitje, Janneke Stilma. Bekijk de flyer

 

6 en 7 juni 2015 – Portret en Model – Docent Aine Divine uit Schotland. Bekijk de flyer en meer info

 

27 juni 2015 – Dieren in aquarel – Docent Gerard Hendriks, Bekijk de flyer en meer info

 

9 september 2015 – Tekenles voor kinderen – 20 lessen, docent Ingrid Rövekamp, Bekijk de flyer en meer info

 

12 en 13 september 2015 – Portret en Model – Docent Aine Divine uit Schotland. Bekijk de flyer en meer info

Boek hier je onvergetelijke schilder workshop

Weekend workshops schilderen

De workshops zijn op zaterdag en/of zondag, met wisselende gast docenten uit binnen en buitenland en verschillende thema’s. Zie bovenstaand de workshop agenda. Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe workshops neem dan contact met mij op dan ontvangt u een e-mail met aankondiging.

Vaartochten met sloep

Last minute dagje uit: Met mooi weer een vaartocht in sloep. Voor kleine groepen van maximaal 9 personen. Aan land een picknick en “open atelier” of schilderen onder leiding van een docent.  U kunt natuurlijk ook als recreant of fotograaf mee voor een ontspannen dagje op het water en om te fotograferen.

Wij hebben een molen-route voor liefhebbers van het pure Hollandse landschap en wij hebben een route in Amsterdam voor iedereen die Amsterdam vanaf het water wil bewonderen, tekenen en fotograferen.

De vaar-workshops zijn een combinatie van een vaartocht met aan land in de open lucht een lunch en  een “open atelier” of schilderen onder leiding van een docent. Bekijk de flyer met algemene informatie.

De aankondiging is op maandag voorafgaand aan het weekend. Als u op de hoogte gehouden wilt worden neem dan contact met mij op dan ontvangt u een bericht per mail.

Tekenles voor kinderen

Tekenles voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. “Als je kan schrijven, dan kan je tekenen” Het plezier in tekenen staat voorop. Zo ga je bijvoorbeeld ontdekken wat “blind tekenen” is. Woensdag middagen tijdens het schoolseizoen. Start september. Totaal aantal lessen 20.

Bekijk de flyer of neem contact op.

Schilder workshop voor familie of bedrijf

Voor uw familie- of bedrijfsuitje (of onderdeel daarvan) organiseer ik op maat of met een vast programma, een teken- of schilderworkshop. Vaak hoor ik iemand zeggen “ik ben niet creatief”. Toch is iedereen creatief en iedereen kan tekenen. En het is zo heerlijk om te doen en schept een band.

Het ontspannen gevoel dat het tekenen en schilderen geeft zou ik iedereen willen laten ervaren. En als u na een workshop zegt “wat was dat heerlijk en ontspannend” dan ben ik blij. Ook heeft het samen tekenen en schilderen een bindende werking. Er wordt makkelijk contact gemaakt en gelachen.

Een van de programma’s: Locatie: aan de rand van het Amsterdamse bos. Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers. Workshop “tekenen en verbinden – de teken carrousel”. Lunch. Wandeling door het Amsterdamse Bos langs De Poel. Afsluitende borrel.

Bekijk de flyers in de agenda of neem contact op uw met speciale wensen.

Kunstwerken bekijken?

WordPress Image Lightbox Plugin