Particulier

Portetschilderij in opdracht laten maken? Neem contact met mij op.

Portretschilderij laten maken

Voor u zelf of als cadeau.
Een dierbare portretfoto vertaald in een artistiek aquarel portret met uw favoriete kleuren.
Een foto van toen of nu, van bijvoorbeeld uw echtgenoot, echtgenote, familie, kleinkind, huwelijk, een dierbare of van iemand die u bewondert.
Neem contact met mij op om uw speciale wensen voor te leggen en door te spreken.

Originele aquarel:

  • 31x41cm €450,-
  • 36x51cm €650,-
  • 46x61cm €950,-

Passe Partout en Alu lijst €160,-

Reproducties en digitaal beeld van uw portretschilderij in opdracht

Het in uw opdracht gemaakte portretschilderij wordt gescand waardoor een digitaal beeld met hoge resolutie ontstaat. Dit digitale portret is geschikt voor reproducties op klein en groot formaat.
Zo kunt u het portret aan andere familieleden of personen aanbieden; voor in een fotolijst, een portret aan de muur of voor bijvoorbeeld het digitale foto album.

Portretschilderij professioneel printen portret laten maken
Portetschilderij in tekst en beeld laten maken

Portret in tekst en beeld

Ik werk samen met een tekstbureau dat levensverhalen van mensen documenteert. Een journalist neemt bij een portret in tekst en beeld, een interview af voor een mooie tekst bij het geschilderde portret. Dit kan bijvoorbeeld een biografie, het ontmoetingsverhaal, of een sfeerverslag van de huwelijksdag zijn.

Workshops

Weekend workshops voor u zelf of als familie uitje. Vaak hoor ik iemand zeggen “ik ben niet creatief”. Toch is iedereen creatief en iedereen kan tekenen of schilderen. En het is zo heerlijk om te doen.

 

Het ontspannen gevoel dat ik beleef bij het tekenen en schilderen zou ik u ook willen laten ervaren. En als u na een workshop dag zegt “wat was dat heerlijk en ontspannend” dan ben ik blij. Ook heeft het samen tekenen en schilderen een bindende werking. Er wordt makkelijk (hernieuwd) contact gemaakt en gelachen. Dat is één van de doelen.
Bekijk de agenda of neem contact met mij op voor het bespreken van speciale wensen.

Reproductie potretschilderij laten maken

Reproducties beroemdheden en abstracte kunst

Van beroemdheden en abstracte kunst kunnen gesigneerde reproducties van beperkte oplage worden besteld. Ook is het mogelijk de reproductie op verschillende manieren te laten bewerken voor de presentatie. Voorbeelden zijn een Passe Partout met aluminium lijst achter glas, Acrylglas Fineart met Dibond en productie in Liquid Gloss. Contact opnemen.

WordPress Image Lightbox Plugin